Mútua Penedès participa en les Fires de Maig

Mútua Penedès participa en les Fires de Maig

Aquest any és el 20è que Mútua Penedès participa en les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès i ho celebra amb un estand amb moltes activitats, informació i sortejos.

Els propers 12, 13 i 14 de maig a l’estand de Mútua Penedès us podreu informar sobre el centre mèdic propi que té la mutualitat a Vilafranca del Penedès. Aquest centre compta amb més de 1.500 m2 d’instal·lacions on es realitzen diagnòstics amb resultats tecnològics avançats. Atenció sanitària de primer nivell sense cues ni llistes d’espera al teu servei cada dia de 8 hores a 21 hores.

L’assistència mèdica més professional

El centre mèdic de Mútua Penedès disposa d’atenció mèdica continuada; consultes externes; diagnosi per la imatge; rehabilitació; cirurgia ambulatòria; proves complementàries; servei d’infermeria i reconeixements mèdics per a la renovació de diferents permisos i llicències.

L’assistència més integral

Podràs informar-te sobre els diferents productes de salut que ofereix Mútua Penedès i, també, descobrir el seu servei de corredoria d’assegurances. Hi trobaràs assegurances de vida, llar, accidents, comunitats, responsabilitat civil, comerç i empresa.

Què gran és ser petit

L’estand de Mútua Penedès també està pensat per als més petits, que disposen d’un espai on un monitor jugarà amb ells i es realitzaran tallers de treballs manuals, dibuix i maquillatge.

Escola d’esquena

I si pateixes mal d’esquena o vols prevenir-lo, dissabte trobaràs una fisioterapeuta que respondrà als teus dubtes i et donarà consells posturals. Aquesta activitat té com a finalitat donar a conèixer l’Escola d’Esquena de Mútua Penedès, un servei que té l’objectiu d’identificar els processos lesionals, fer reeducació postural, integrar la teràpia en el dia a dia i tonificar la musculatura estabilitzadora de la columna vertebral.

Sempre Amunt!

Entre totes les persones que visitin l’estand de Mútua Penedès durant les Fires de Maig es sortejarà un cap de setmana per a dues persones adultes i dos nens a Ferrari Land.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *