fires de maig de vilafranca

Mútua Penedès participa en les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès

Ja estem a maig i és temps de fires. Aquest any Mútua Penedès torna a participar en les Fires de Maig de Vilafranca del Penedès. Els propers 18, 19 i 20 de maig a l’estand de Mútua Penedès us podreu informar sobre el centre mèdic propi que té la mutualitat a Vilafranca del Penedès.

 

Un centre mèdic amb més de 1.500 m2 d’instal·lacions de primer ordre on es realitzen diagnòstics amb els recursos tecnològics més avançats. Atenció sanitària de primer nivell sense cues ni llistes d’espera al teu servei cada dia de 8 hores a 21 hores.

Què són les Fires de Maig de Vilafranca?

Les Fires de Maig de Vilafranca són un referent en el calendari de les fires de Catalunya. Conegudes també com “dels enamorats”, són l’aparador més gran del Penedès. Amb un espai total superior als 17.000 m2 , les empreses de diferents sectors ofereixen els seus productes i serveis. És l’aparador principal per presentar les novetats a la població de Vilafranca i les comarques veïnes de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf.

 

fires 2

Sectors que participen enguany

Els sectors presents en aquesta nova edició de les Fires de Maig de Vilafranca són: alimentació, artesania, associacions i entitats, automoció, comerç, enogastronomia i enoturisme, llar, exterior i jardineria, maquinaria agrícola, oci i temps lliure, serveis a les empreses i a les persones. A més, durant la celebració d’aquest aparador del comerç de la zona, les instal·lacions comptaran amb activitats paral·leles, jornades per a professionals, jornada castellera, exposicions, activitats culturals, concursos i sortejos i concerts.

Participació de Mútua Penedès a les Fires de Maig

L’assistència mèdica més professional

El centre mèdic de Mútua Penedès disposa d’atenció mèdica continuada; consultes externes; diagnosi per la imatge; rehabilitació; cirurgia ambulatòria; proves complementàries; servei d’infermeria i reconeixements mèdics per a la renovació de diferents permisos i llicències.

L’assistència més integral

Podràs informar-te sobre els diferents productes de salut que ofereix Mútua Penedès. També podràs descobrir el seu servei de corredoria d’assegurances. Hi trobaràs assegurances de vida, llar, accidents, comunitats, responsabilitat civil, comerç i empresa.

Activitats pels més petits

L’estand de Mútua Penedès també està pensat per als més petits. Enguany també disposarem d’un espai on un monitor jugarà amb ells i es realitzaran tallers de treballs manuals i dibuix.

Aventura i diversió per tota la família

Entre totes les persones que visitin l’estand de Mútua Penedès durant les Fires de Maig es sortejaran entrades per PortAventura World i Ferrari Land. T’ho perdràs?

fires 1

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *