club privilegis

Club Privilegis, els beneficis mutualistes de Mútua Penedès

A qui no li agrada que el cuidin? Ens fa sentir especials i que vulguem tornar a aquest entorn de benestar. En aquest sentit, Mútua Penedès sempre cuida als seus clients amb grans beneficis gràcies a la pertinença al Club Privilegis.

Per què és important fidelitzar als nostres clients?

La pertinença al Club Privilegis ens permet entendre i conèixer bé les necessitats específiques dels nostres clients, mitjançant un diàleg personalitzat i permanent. Ens ajuda a mantenir un vincle proper. D’aquesta manera, afegim més valor a la nostra comunitat i engrandim la nostra idea de comunitat mutualista.

Gràcies al contacte continu que ens permet el Club Privilegis, podem avaluar la satisfacció dels nostres clients i establir nous camins per millorar-la. Tenim un objectiu: crear una imatge d’empresa que el client relacioni amb la seguretat dels nostres serveis, l’honestedat, l’empatia i, sobretot, la solució a les seves necessitats buscant un benefici mutu.

Beneficis que ofereix pertànyer al Club Privilegis

Hem aconseguit que milers de clients confiïn en nosaltres i ens siguin fidels. Per aquest motiu, volem que se sentin com a casa. Premiem la seva lleialtat oferint-los una sèrie de beneficis i descomptes exclusius en les principals marques.

Gràcies al Club Privilegis premiem la fidelitat dels nostres clients oferint-los els següents compromisos:

  • Servei preferent per a qualsevol tipus de dubte, pregunta o resolució d’alguna incidència amb la seva targeta asseguradora
  • Tracte personalitzat en la resolució de problemes que puguin sorgir en la contractació de serveis, cites mèdiques, etc.
  • Regals, promocions exclusives i descomptes en primeres marques. Pertànyer al Club Privilegis permet al client aconseguir descomptes en grans marques com, per exemple, Smartbox, Clarins, Igogo, Barceló Hotels & resorts, Lékué, Fnac, entre molts altres.
  • Informació específica sobre els serveis i productes que cobreix la targeta asseguradora

Als bons clients sempre els volem cuidar d’una manera especial. Per això, solament cal entrar a la nostra pestanya de fidelització a través d’aquest enllanç. Trobaràs totes les promocions i descomptes que més et convenen. Tens sorpreses per a cada moment, ¡no ho dubtis i aprofita les avantatges de la targeta Club Privilegis!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *