excessos de les festes de Nadal

Com recuperar-nos dels excessos de les festes de Nadal

Durant els dinars i els sopars de les festes de Nadal és molt complicat resistir-se a menjar més del que cal. Normalment ja comencem excedint-nos amb el pica i pica. I després de l’àpat, que acostuma a ser generós, no és estrany que piquem dolços típics d’aquests dies. A més, acostuma a entrar en escena l’alcohol. I la barreja de tot plegat es nota en la balança. Tots acostumem a tenir uns quilos de més derivats dels excessos de les festes de Nadal.

És per això que en aquest article donem una sèrie de consells per perdre aquests quilos de forma sana i saludable. Ja que hem de tenir en compte que les dietes miracle no existeixen. Es tracta d’agafar uns hàbits saludables que ens facin perdre pes així i conservar, després, la nostra figura.

Com fer front als excessos de les festes de Nadal

Una dieta és molt complexa i, en cas de dubte, cal posar-se, sempre, en contacte amb un professional. Aquí donem consells efectius, però bàsics.

Beu aigua

L’aigua és la millor beguda que existeix per a eliminar les toxines que es produeixen a l’organisme després de la ingesta abusiva d’aliments poc saludables. A més, l’aigua també ajuda a depurar l’alcohol que s’ha begut durant aquests dies.

Es experts recomanen beure uns 2 litres d’aigua diaris per tal d’eliminar les toxines mitjançant l’orina. I si volem eliminar encara més toxines és ideal realitzar esport. Mitjançant la suor s’accelera el procés de desintoxicació.

Desfés-te de les temptacions

En moltes ocasions ens queden a casa torrons, polvorons i altres dolços típics d’aquestes festes. És recomana regalar-los per tal d’evitar temptacions. No els podem guardar per a l’any següent perquè la seva caducitat és molt curta.

Ambienta casa teva amb aromes dolços

Com hem vist anteriorment, un dels excessos més comuns que cometem durant les festes de Nadal és la ingesta de dolços. Una manera d’evitar les ganes de dolç és, segons un estudi de l’Hospital St George de Londres, fer servir ambientadors amb aromes dolços.

Compra espelmes i ambientadors de vainilla, maduixa, etc. Mai havia estat tan fàcil defugir la temptació de menjar dolços.

Dieta i esport

La dieta i l’esport són dos clàssics i no els podem pas menystenir. Pel que fa a la dieta, és molt important que fem una bona planificació. No és suficient amb que tinguem la intenció de fer-la, l’hem de fer. I per dur-la a terme és necessària una bona planificació que es recomana que inclogui una preparació de tota la setmana. Hem, sobretot, d’evitar temptacions, que són el nostre pitjor aliat quan fem dieta.

Pel que fa a l’esport, hem de tenir en compte que aquest és essencial si el nostre objectiu és baixar de pes. No obstant això, no cal que correm maratons. Podem adquirir hàbits molt saludables com caminar 30 minuts al dia, passejar el gos, pujar per les escales, etc.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *