visitar-se

Quines són les tres maneres per visitar-se a Mútua Penedès

L’any 1921 un grup d’empresaris de diversos sectors representatius del comerç i la indústria local decideixen constituir la “Mutua de Seguros del Panadés”, dedicada especialment a la protecció dels accidents laborals.

 

Paral·lelament, sorgeix una iniciativa de persones de diversos grups socials que culmina amb la constitució de “Germanor”, una mutualitat que tenia com a objectiu atendre les situacions de malaltia i internament quirúrgic dels seus associats, en una època en què no existia la Seguretat Social pública. Després d’algunes transformacions sorgeix, l’any 1972, MÚTUA PENEDÈS previsió social, que ofereix assistència sanitària privada als seus associats. L’any 2004 es va produir una fusió per absorció amb Previsora General, Mutualitat de Previsió Social. Tot i la fusió la marca Mútua Penedès es va mantenir dins del seu àmbit d’influència.

Els serveis de Mútua Penedès

Dins de Mútua Penedès, els seus socis torbaran un centre mèdic integral i modern amb els millors especialistes. Instal·lacions de primer ordre, reconeixements i diagnòstics amb els recursos tecnològics més avançats. Atenció sanitària sense cues, sense llistes d’espera. 

 

Des de Mútua Penedès posem a la teva disposició tres maneres de poder concertar una cita amb qualsevol dels serveis mèdics de què disposem. A continuació, trobaràs la forma més adient per registrar una cita prèvia. Quin és el teu cas concret?

Tres vies per visitar-se a Mútua Penedès

Com visitar-se a Mútua Penedès segons si ets soci, soci d’una altra asseguradora o un particular.

Socis Mútua Penedès

Per concertar hora de visita pots accedir a la nostra pàgina web i utilitzar el servei cita mèdica, trucar per telèfon al número 93 891 71 00 o dirigir-te personalment al nostre centre assistencial de Vilafranca del Penedès. El servei exclusiu de la cita mèdica on-line que ofereix Mútua Penedès només pels seus socis, permet immediatesa, agilitat i flexibilitat. Des de la seva pàgina web podràs demanar cita mèdica, així com consultar i/o modificar les cites pendents.

 

Mútua Penedès vol oferir-te el millor servei. Per això, ara pots demanar cita mèdica des de la comoditat de la teva llar, les 24 hores del dia i sense esperes, desplaçaments o trucades de telèfon. Aquest sistema permet gestionar les visites mèdiques, consultar i modificar o anul·lar la visita que tinguis programada amb el metge. Només cal seleccionar l’especialitat per a la qual demanes hora i el sistema et mostrarà els dies i hores disponibles. Si encara no tens accés i no estàs registrat com a mutualista, ho pots fer cliclant aquí.

Socis altres companyies

Les consultes mèdiques i les exploracions es poden concertar en el centre mèdic Mútua Penedès de Vilafranca. Només cal presentant la targeta d’assegurat de la companyia o trucar per telèfon al número 93 891 71 00. Les companyies amb concert al centre son:

  • Adeslas
  • Agrupació Mútua
  • Cigna
  • DKV
  • Divina Pastora assegurances
  • Mapfre
  • Hna
  • Axa
  • Sanitas
  • Asistència Sanitària

Particulars

Com visitar-se a Mútua Penedès si est un particular? La forma més còmode es trucant per telèfon al número 93 891 71 00 o bé de forma presencial a les oficines. Quan sol·liciteu l’hora de visita us informaran del cost que té la mateixa.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *