serveis d’infermeria

Serveis d’infermeria de la Mútua Penedès

Mútua Penedès ofereix als seus pacients un conjunt de serveis d’infermeria per a la cura d’afeccions i la prevenció de malalties. Instal·lacions de primer ordre, reconeixements i diagnòstics amb els recursos tecnològics més avançats. Una atenció sanitària sense cues, sense llistes d’espera.

Quins serveis d’infermeria ofereix la Mútua Penedès

Mútua Penedès ofereix en les seves consultes els següents serveis d’infermeria:

Cures

En els serveis de cures d’infermeria s’atenen les molèsties relacionades amb la salut integral sigui d’una malaltia greu o no. Ens ocupem de totes les edats, des del naixement fins a la tercera edat. Les cures d’infermeria s’encarreguen de la prevenció, preparació, estabilització, observació i recuperació per millorar l’estat de salut. És molt important el control, seguiment i cura que fan dels diagnòstics i tractaments postoperatoris.

Injectables i vacunacions

Mútua Penedès compta amb un grup de professionals amb àmplia experiència en l’atenció personalitzada del pacient. Els nostres serveis d’infermeria ofereixen al pacient un calendari de vacunació per a la prevenció i la cura de malalties.

Control de Sintrom

El Tractament Anticoagulant té l’objectiu de disminuir la coagulació per evitar que es produeixin complicacions associades. Els pacients que segueixen aquests tractaments necessiten realitzar controls periòdics per:

  • Ajustar la dosi perquè la distància entre la dosi eficaç i una amb efectes indesitjats és molt curta.
  • Personalitzar el tractament, ja que cada pacient respon de manera diferent al tractament. Per tant, necessita que aquest s’ajusti a les seves necessitats.
  • Controlar la variabilitat, ja que els nivells poden variar sobre la base d’altres malalties associades, la dieta, medicaments, etc.
  • Evitar complicacions i, per tant, conseqüències més greus com hemorràgies majors, trombosis o embòlies.

Control de la pressió arterial

Conèixer el nivell de pressió arterial és important, ja que els nivells elevats són un factor de risc cardiovascular. Mesurar la pressió arterial és senzill, i és un dels serveis que oferim en Mútua Penedès.

Control de la glicèmia

El control dels nivells de glucosa en sang és fonamental per tractar d’evitar, minimitzar i/o retardar complicacions en el nostre organisme. Aquestes poden provocar la pèrdua de consciència i, de forma crònica, danys en els ulls, els ronyons, els peus i el cor. Per tant, és imprescindible portar un control de la glucosa, sobretot, en persones amb predisposició a patir malalties com la diabetis.

A tots els Centres Mèdics que comptem, tenim a la disposició dels nostres pacients tots aquests serveis. Només cal demanar una cita amb els nostres professionals per tal de poder atendre la seva consulta.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *