Most Festival

Most Festival, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava

Un any més, i ja van set edicions, se celebra el Most Festival, el Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava. Se celebra entre els dies 2-12 del mes de Novembre a la bonica ciutat de Vilafranca del Penedès, a 50 km de Barcelona.

Què és el Most Festival?

Most Festival és un esdeveniment d’abast internacional. La pretensió d’aquest festival és recollir la millor producció audiovisual relacionada amb la cultura de la vinya, el vi i el cava. Així mateix, el festival brinda pel bon cinema. Es projectaran pel·lícules de grans directors no estrenades comercialment.

Situat en el Penedès, una comarca molt propera a Barcelona amb una llarga tradició vinícola, el festival vol difondre les arts i les cultures vinícoles a través de la creació audiovisual. També tracta d’acostar-se a l’enologia des de tots els angles posibles. Es volen potenciar valors com la qualitat, la diversitat o la implicació amb el territori.

La implicació de tots els agents del territori és primordial pel que el Most Festival no solament se celebra a la ciutat de Vilafranca sinó que s’estén per diferents cellers, espais i localitats de la comarca vitivinícola del Penedès.

Seccions del Most Festival

Aquesta setena edició comptarà amb multitut de films competint en les diferents seccions de què compte el festival. Os mostrem a continuación totes les seccions en competició:

  • Collita 2017

En aquesta secció competirán 38 films. Recull la millor producció audiovisual internacional relacionada amb el món del vi, la vinya i el cava. Hi participen peces de diverses nacionalitats i múltiples vessants (documental, artística, pedagògica, turística, científica, promocional, etc.).

  • Brot 2017

En aquesta secció entraran en competició 22 curtmetratges. Brot presenta els millors treballs de l’any de l’estat espanyol en format curt. Les peces participants competeixen pel Premi del Jurat, el Premi del Jurat Jove i el Premi del públic.

  • Gran Reserva

Selecció de grans pel·lícules de qualsevol gènere que, havent-se projectat en festivals, encara no s’han estrenat comercialment a les pantalles. Aquestes sessions s’acompanyen d’una degustació de vi o cava i compten amb la presència de convidats especials. Aquesta dualitat converteix la sessió en una celebració per a tots els públics que apropa el món del cinema al nostre territori.

  • Uruguai al Most

Uruguai és el país convidat al Most Festival. És una oportunitat per descobrir el cinema, la cultura del vi, i evidentment tastar els vins d’aquest país. La presència d’Uruguai s’inscriu en el projecte de cooperació enoturístic entre l’Uruguai i el Penedès.

No pots perdre una oportunitat com aquesta de viure una experiència maravellosa combinant dos grans plaers, el cinema i el vi. A més coneixeràs una comarca plena d’encants naturals i culturals. T’hi esperem.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *