Urgències Mútua

El servei d’urgències de Mútua Penedès

 

El Centre Assistencial de Vilafranca del Penedès està obert tots els dies laborables de l’any, cosa que permet oferir un servei de qualitat a tots els seus mutualistes i altres pacients que arriben per privat. Això permet mantenir en funcionament un servei, que tot i que no seria com el que coneixem popularment com “d’urgències” sí que està preparat per poder atendre qualsevol cas que precisi una atenció immediata.

En aquest article ja vam explicar amb deteniment tots els serveis i com funciona el SAR (Servei d’Atenció Ràpida) de Mútua Penedès.

 

L’assistència d’urgència a Mútua Penedès

Mútua Penedès va realitzar un total de 5.776 atencions del Servei d’Atenció Continuada durant l’any 2018.

  • 1.113 atencions pediàtriques.
  • 4.663 atencions a adults.

En total, gairebé 800 pacients van ser atesos per aquest servei del Centre Mèdic de Vilafranca per gaudir del qual no és necessari tenir hora concertada amb un especialista, això dona la facilitat de visitar-se el mateix dia i al moment.

L’equip del Servei d’urgències està format per 3 metges i 2 infermeres que presten servei cada dia, de dilluns a divendres de 8 del matí a 9 del vespre.

La finalitat d’aquest servei és aconseguir una atenció propera, ràpida, professional i eficaç. A Mútua Penedès sabem la importància de la teva salut i el valor del teu temps

Mútua Penedès
C/ Vidal, 7-9
Vilafranca del Penedès
Tel. 93 891 71 00
www.mutuapenedes.com

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *