Mútua Penedès, assessorament integral en salut

Mútua Penedès té nova pàgina web i nou blog perquè el nostre ADN és estar a prop teu oferin-te tots aquells serveis que s’ajustin a les teves demandes i necessitats. La nostra prioritat ets sempre tu i els teus.

A continuació detallem tots els serveis i beneficis que oferim a Mutúa Penedès, la que volem que sigui la teva mútua.

Serveis que ofereix Mútua Penedès

Atenció mèdica continuada

A Mútua Penedès tens els millors especialistes 13 hores al dia –de 8 del matí a 9 del vespre- de dilluns a divendres.

Metges i infermeres estaran sempre disposats a trobar la millor solució per a tu i els teus.

Consultes externes

L’assessorament integral en salut és el nostre pal de paller i per això comptem amb especialistes en gairebé tots els camps de la medicina: angiologia, aparell digestiu, cardiologia, cirurgia general, dermatologia, ginecologia i obstetrícia, medicina general, medicina interna, neurologia, oftalmologia, otorinolaringologia, pediatria, traumatologia i ortopèdia i urologia.

A més a més, també comptem amb serveis complementàris com, per exemple, fisioterapia.

Diagnosi per la imatge

Mútua Penedès utilitza els equipaments més innovadors. Els nostres aparells disposen d’interconnexió digital: digitalitzem la radiologia, les imatges i el seu processament. Aquest sistema permet que el metge pot accedir ràpidament a la informació d’exploracions dels pacients.

Rehabilitació

La prevenció i la salut de les persones són el cor de Mútua Penedès. La rehabilitació n’és un exemple. Els nostres fisioterapeutes estan actualitzats i en constant formació. Els tractaments consisteixen en realitzar una correcta anamnesi i exploració a partir de les quals s’aplica el tractament més adequat a cadascú.

Pots trobar diferents tipus de tractaments: punció seca, terapia manual, electroteràpia neurodinàmica, reeducació postural, exercici terapèutic i de readaptació esportiva, etc.

Cirugia ambulatòria

A Mútua Penedès som conscients que com a casa, enlloc. És per aquest motiu que al nostre centre practiquem procediments quirúrgics de complexitat baixa que es realitzen en els nostres despatxos mèdics, amb anestèsia local o troncal o amb sedació. En unes hores, el pacient pot marxar a casa.

Proves complementàries

Realitzem proves complemnatàries necessàries com audiometries i espiromeytries. Tot al mateix centre; tot pensant en la teva salut i benestar.

Serveis infermeria

Tens a la teva disposició un servei d’infermeria que s’encarrega de fer els controls de simtrom i de la tensió; fer les cures derivades de qualsevol intervenció o accident, etc. Sempre des de la més absoluta proximitat i familiaritat.

Reconeixements mèdics

El nostre servei de reconeixements mèdics permet a l’usuari realitzar totes les proves mediques i psicològiques necessàries per a l’obtenció i renovació de permisos de: carnet de conduir, llicència d’Armes, llicència de caçadors, certificats nàutics (PER), certificats grues mòbils, seguretat privada i animals perillosos.

L’obtenció del certificat d’aquests permisos, a més més, té uns preus molt econòmics: consultan’s

Encara no et de Mútua Penedès? A què esperes! Contacta’ns

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *