servei de fisioteràpia

Descobreix el servei de fisioteràpia de Mútua Penedès

Tens mal d’esquena? Has tingut un accident de trànsit i tens una lesió cervical que et provoca moltes molèsties? Ets esportista i t’estàs preparant per competir? Ara, a Mútua Penedès, siguis mutualista o no, trobaràs un nou servei de fisioteràpia a preus molt competitius.

 

A Mútua Penedès la fisioteràpia s’entén com a una eina per a millorar la funcionalitat del pacient. I és per això que es fa una valoració i diagnòstic del pacient i a partir d’aquí s’estudia i es planifica el tractament idoni per a cada cas. Disposem d’un equip especialitzat i instal·lacions amb tecnologia avantguardista, complint amb els més exigents estàndards de qualitat per atendre qualsevol tipus d’afecció.

¿Quines tècniques s’apliquen en el servei de fisioteràpia?

Les tècniques que s’apliquen per tal de poder aconseguir un tractament a mida de cada patologia són les següents:

1. Massoteràpia:

 • Terapèutic: dolors d’esquena en les diverses parts de la columna vertebral, sobrecàrregues, lesions musculars, etc.
 • Esportiu: massatge precompetició, post competició, etc.

2. Punció seca: Pot ser tant superficial com profunda o electropunció. És una tècnica innovadora que ens permet tractar tots els problemes musculoesqueletics del cos.

3. Drenatge limfàtic manual: Ens permet lluitar contra els edemes, siguin causats per una contusió o per un problema del sistema limfàtic.

4. Teràpia manual: Mobilitzacions, traccions articulars, estiraments i combinació de diferents tècniques.

5. Control motor: Exercicis adaptats per a cada patologia: potenciació de les estructures debilitades, dolors d’esquena deguts a alteracions de la columna com escoliosis, hèrnies discals, etc.

6. Tractament de les disfuncions de l’articulació temporomandibular com poden ser el bruxisme i l’asimetria entre el maxil·lar inferior i superior.

Descobreix el avantatges de Mútua Penedès

I tot això a preus molt competitius, tant si ets mutualista com si no ho ets. A més, el servei de fisioteràpia també ofereix la possibilitat de triar abonaments de cinc sessions. Una manera més de poder estalviar en els teus tractaments. Les sessions són de 30 o 60 minuts en funció de la valoració i el diagnòstic.

 

A Mútua Penedès el més important ets tu.

2 replies
 1. maria
  maria says:

  Hola soc dagrupacio mutua i haig de fer rehabilitacio. Voldria saber si puc venir a traves de la meva mutua als vostres centres. Gràcies

  Reply
  • Mútua Penedès
   Mútua Penedès says:

   Hola. El servei de rehabilitació no esta concertat al nostre centre per la companyia Agrupació Mútua. Si vostè volgués fer rehabilitació al centre Mútua Penedès hauria de demanar a la seva actual companyia que concertes el servei amb el centre. Gràcies

   Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *