Objectius 2020

Els serveis més demandats al gener: Nutrició i pneumologia

El mes de gener significa l’inici de nous projectes, també representa la recuperació després de les despeses del Nadal i dels propòsits que ens marquem per millorar la nostra vida. Un dels objectius més populars té a veure amb perdre els quilos guanyats durant les festes nadalenques. Deixar de fumar és un altre dels propòsits amb més intents… Tot això fa que les consultes externes de Nutrició i Pneumologia siguin de les més visitades a l’inici d’any.

 

Objectiu: Dieta saludable i deixar de fumar

El Centre Assistencial de Vilafranca del Penedès experimenta, igual que la resta de centres mèdics, un increment de les visites a serveis com el de nutrició i pneumologia després de les festes de Nadal. Moltes són les persones que amb l’arribada d’un nou any (i també d’una nova dècada) volen millorar els seus hàbits.

Serveis de Nutrició com el de Mútua Penedès ofereixen assessorament personalitzat a cada pacient per poder tractar-lo de la manera més adequada. És possible que només necessiti una dieta saludable més intensa per perdre els pocs quilos guanyats al Nadal o potser necessita un canvi d’hàbits total que va més enllà d’aprimar-se. Aquí també entra l’estudi d’altres patologies que poden interferir en la salut nutricional de cada persona.

Quant al servei de pneumologia, segueix sent un gran desconegut per a la població, que creu que s’encarreguen exclusivament de tractar les problemàtiques i malalties relacionades amb l’aparell respiratori. I per això, és l’especialista adequat per ajudar als pacients a deixar de fumar. Coneixen els mètodes mèdics per deixar de fumar de la manera més adequada per no tornar a recaure i a més fan programes especialitzats per a cada persona que poden incloure grups de suport i medicaments.

Els errors dels propòsits d’any nou

És habitual que la majoria de persones acabin incomplint els seus propòsits i objectius. El més difícil d’establir és una rutina, perquè una vegada que s’aconsegueix que formi part del teu dia a dia serà molt difícil recaure en els vells hàbits. En qualsevol cas, el problema principal és que inicien el camí cap a noves rutines en solitari i sense suport professional. I això és imprescindible. Per això la gran majoria de les persones que comencen dietes de la mà de nutricionistes o que deixen de fumar gràcies als mètodes d’experimentats pneumòlegs acaben aconseguint el seu propòsit.

Si vols posar-te en mans de professionals de Mútua Penedès per aconseguir els teus propòsits d’any nou, demana la teva cita al 93-891-71-001 o des d’aquí.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *