V Concurs de Pessebres Mútua Penedès

Enguany Mútua Penedès organitza el V Concurs de Pessebres de Mútua Penedès. Aquest concurs té la finalitat que els nens i nenes de les escoles de Vilafranca del Penedès participin presentant un pesebre per poder guanyar vals per material escolar.


Aquesta iniciativa, que és el cinquè any que es farà, va néixer en un context de crisi econòmica punyent on Mútua Penedès va considerar que ajudar a les escoles amb vals per poder adquirir material escolar era absolutament pertinent.
El nombre de participants ha anat pujant any rere any. L’any passat, es van presentar 8 pessebres en l’elaboració dels quals hi van participar més de 300 nens i nenes. L’acte d’entrega de premis també va ser tot un èxit. Es va fer al Teatre Cal Bolet de Vilafranca i hi van assistir 645 nens de difrents escoles de la localitat.

Normes de participació al V Concurs de Pessebres de Mútua Penedès

1. El concurs consisteix a crear un pessebre, elaborat manualment pels alumnes de l’escola.
2. Per a construir el pessebre es podran utilitzar tot tipus de materials i s’ha de crear sobre una base de fusta de 80 cm d’amplada i 50 cm de fons com a màxim.
3. Tota la composició del pessebre ha d’estar construïda pels alumnes. En cap cas es poden utilizar figures, representacions, maquetes o complements prefabricats.
4. Hi poden participar tots els nens i nenes de l’escola dins de les següents categories:
– Categoria A: Alumnes de 3 a 5 anys
– Categoria B: Alumnes de 6 a 9 anys
– Categoria C: Alumnes de 10 a 12 anys
5. Cada escola podrà presentar com a màxim un pessebre per categoria i ha d’etiquetar correctament cada pessebre amb el nom de l’escola i el curs.

Entrega del pessebre per participar al V Concurs de Pessebres de Mútua Penedès

Les escoles interessades han d’enviar un correu electrònic abans del 16 de desembre confirmant la participació i indicant:
– Nom de l’escola
– Persona de contacte
– Telèfon
– Categoria o categories en què es participa en el concurs

Els pessebres s’ha d’entregar a Mútua Penedès abans del 23 de desembre de 2016, on s’exposaran fins el 9 de gener de 2017

Premis i entrega de premis del V Concurs de Pessebres de Mútua Penedès

Els membres del jurat –encara per determinar- valoraran la originalitat del pessebre, els materials utilitzats, la composició, així com la proposta en el seu conjunt.
Es lliuraran tres premis consistents en xecs per comprar material escolar. Entre tots els premis es repartiran 2500 euros.
L’entrega de premis es farà durant el mes de gener de 2017 a una localització encara per determinar.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *