Com demanar hora online a Mútua Penedès

En aquest article us expliquem com demanar hora online. És un procés molt fàcil i intuïtiu que us estalviarà haver-vos de desplaçar al centre mèdic o perdre el temps fent trucades.

Com demanar hora online a Mútua Penedès?

A la part superior dreta de la pàgina web de Mútua Penedès trobareu un botó que diu “Cita Mèdica”. Has de clicar a sobre d’aquest i anireu a parar a una nova pàgina que us permetrà, si ja esteu registrats, accedir amb el vostre usuari i contrasenya. Si encara no estàs registrat, et demanarà una sèrie de dades (que es mostren a la imatge a continuació) i et crearà un usuari contrasenya que serà amb el que hauràs d’accedir a partir d’aquell moment.

registre

Un cop a dins l’àrea privada, que s’accedeix a part dreta, en un requadre blau, hauràs d’introduir el teu usuari i contrasenya, que hauràs triat prèviament.
A més a més de demanar hora pel metge, podràs realitzar totes les accions que veuràs a la imatge següent:

dins-2

 

Passos a seguir per demanar hora online a Mútua Penedès

Pas 1. Escollir l’especialitat

Tal com es mostra a la imatge, el primer que hem de fer és triar el tipus d’especialista que volem que ens visiti i clicar-hi a sobre.

Si no trobem l’especialista que cerquem, podem trucar per tal que un operador o operadora ens pugui ajudar.

És important destacar que en aquest espai també trobarem un llistat de totes les visites mèdiques que tenim pendents i, en cas de ser necessari, podrem canviar la data.

pas-1

Pas 2. Programar la vista

El sistema et proposa un dia i hora de vista amb l’especialista triat. En cas d’estar conforme, l’has d’acceptar i ja tindràs la teva visita programada.
Si no ho estàs, passariem al “Pas 3”, que consisteix en triar el dia i hora de visita que et va bé.

pas-2

Pas 3. Canviar dia i hora de visita

En aquest apartat, tal com hem comentat, pots escollir el dia i hora que tu vulguis, però, també, el facultatiu. Ho pots fer a la pestanya superior on diu “Dr/Dra”.

pas-3

Si tens qualsevol dubte, consulta’ns. Estarem encantats d’ajudar-te.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *