concurs

Participa en el concurs Dibuixa el teu Nadal i el Concurs de Pessebres de Mútua Penedès

Com cada Nadal, Mútua Penedès, de la mà de Previsora General, posa en marxa el Concurs Dibuixa el teu Nadal i el Concurs de Pessebres. Gràcies al primer els nens mutualistes podran guanyar fantàstics premis amb els seus dibuixos. I, amb els pessebres, les escoles de Vilafranca del Penedès guanyadores optaran a generosos vals de material escolar.

Concurs Dibuixa el teu Nadal

Per participar, els fills dels mutualistes hauran de presentar un dibuix que tingui com a tema principal aquestes dates; el Nadal. El dibuix es pot realitzar amb qualsevol tipus de material d’escriptura (bolígrafs, retoladors, ceres, llapis, etc.). L’únic requisit indispensable és que sigui una obra original i personal de cadascun dels participants. És per això que cada participant pot participar amb un únic dibuix on hi ha de constar el seu nom i edat.

Es pot participar en les següents categories:

  • A: Fins a 5 anys
  • B: De 6 a 12 anys
  • C: De 13 a 18 anys

Els dibuixos es poden enviar escanejats a comunica@previsorageneral.com o entregar-los a la recepció del nostre Centre Mútua Penedès. En tots dos casos s’ha de fer constar Concurs Dibuixa el teu Nadal.

La data màxima per entregar els dibuixos serà el divendres 22 de desembre del 2017.

Entrega de premis es farà el proper mes de gener al Centre Mèdic de Mútua Penedès a Vilafranca. Els guanyadors seran escollits per un jurat que valorarà l’originalitat del dibuix i la composició, així com la proposta en el seu conjunt.

Es lliurarà un premi per a cada categoria:

  1. Per a la categoria A i B el premi serà un cap de setmana familiar a Port Aventura
  2. Per a la categoria C el premi serà una tablet

VI Concurs de Pessebres de Mútua Penedès

Per sisè any consecutiu Mútua Penedès organitza el Concurs de Pessebres entre les escoles de Vilafranca del Penedès. La finalitat d’aquest concurs és mantenir viva la tradició de fer el Pessebre, molt arrelada a Catalunya, així com fomentar el treball en equip, la creativitat, la tenacitat i la paciència.

Les escoles que hi vulguin participar han de crear un pessebre sobre una base de fusta de 80 cm d’alçada i 50 cm de fons com a màxim. Tot el pessebre ha d’estar fet manualment pels alumnes; no es poden fer servir cap tipus de figures, representacions, maquetes o complements prefabricats. Cada escola podrà presentar un màxim d’un pessebre per categoria i hi haurà de constar el nom de l’escola i del curs que ha creat el pessebre.

Es pot participar en les següents categories:

  • A: Alumnes de 3 a 5 anys.
  • B: Alumnes de 6 a 9 anys.
  • C: Alumnes de 10 a 12 anys.

Les escoles interessades a participar han d’enviar un correu electrònic abans del 18 de desembre a ytrujillo@previsorageneral.com confirmant participació i enviant dades sobre l’escola, persona de contacte, telèfon i categoria de participació. El pessebre s’haurà de portar al Centre Mèdic de Mútua Penedès de Vilafranca i entregar-lo a recepció abans del 22 de desembre. Estaran exposats al centre fins al 8 de gener de 2018.

El jurat valorarà l’originalitat, els materials utilitzats, la composició, l’elaboració i el valor artístic, així com la proposta en el seu conjunt. L’entrega de premis, diners en metàl.lic per a comprar material escolar, es farà, també, durant el mes de gener.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *