Renovació de permisos a Mútua Penedès

Un dels serveis que ofereix Mútua Penedès a tots els seus mutualistes són le revisions per renovar diferents permisos com ara el de conduir, el d’armes, etc. a preus molts asequibles. I també es poden beneficiar del servei de renovació de permisos totes aquelles persones que no mutualistes a molt bons preus.

De quins permisos puc fer la renovació a Mútua Penedès

– Informes psico-mèdics de Conductors. És a dir, reconeixements mèdics per poder renovar tots els carnets de conduir
– Informes psico-mèdics per a Llicències d’Armes Esportives
– Informes psico-mèdics per Seguretat Privada
– Informes psico-mèdics per poder manejar i conduir Grues
– Certificats per a Propietaris d’Animals Potencialment Perillosos
– Informes psico-mèdics per a Llicències Nàutiques Esportives i de la Marina Mercant

En què consisteix un informe per aconseguir la renovació de permisos

Normalment totes les renovacions de permisos demanden uns informes psicotècnics que, en funció de la tipologia de permís, requereix d’unes proves especifiques. Però, habitualment, en totes, s’inclouen les següents proves:

Examen mèdic

Per una banda es realitza un examen mèdic que inclou:
Reconeixement de vista: es realitza un test d’Snellen, que consisteix en identificar correctament les lletres projectades a 5 o 6 metres del pacient.
Reconeixement d’oïda: en aquesta prova s’aïlla a la persona en una cabina insonoritzada i se li demana que faci un senyal cada vegada que senti un soroll.
Reconeixement de l’estat general de salut: es fan proves senzilles com control de pes, mesura, tensió i, en cas que hi hagi alguna patologia concreta.

Reconeixement psicològic

Aquest varia en funció del permís que volem renovar, però, per exemple, en el més comú, que és la renovació del carnet de conduir, el metge fa una sèrie de preguntes al pacient per tal de descartar possibles trastorns de conducta o problemes de personalitat.

Proves de coordinació

Normalment també es fan proves amb la finalitat de mesurar la coordinació i la percepció del pacient. Habitualment la prova que es fa consisteix en mantenir dues boles dins dels corresponents tubs o passar per sobre d’uns ferros amb unes anilles sense tocar-los.

Per què fer la renovació de permisos a Mútua Penedès

Tal com hem enunciat, els reconeixements mèdics necessaris per obtenir els permisos descrits, et surten molt més econòmics.
Segons estudis de la competència, partim d’unes tarifes inferiors i, a més a més, com a Mutualista de Mútua Penedès, el servei té un descompte del 30%.
La renovació d’un permís de conduir, per exemple, a un mutualista de Mútua Penedès, li costaria 49 euros. Un d’armes, nàutic, d’animals perillosos, grues o seguretat privada, només 28 euros.
En cas de no ser mutualista, també et pots fer les revisions al nostre centre mèdic amb preus molt econòmics: 70 euros per la renovació del carnet de conduir i 40 euros tota la resta de permisos.
A més a més, és un servei sense cues ni desplaçaments. Es dóna hora pel servei i, en el cas de carnets de conduir, l’usuari no s’ha de preocupar pels tràmits amb el Departament de Trànsit. Des de Mútua Penedès tenim comunicació telemàtica amb Trànsit.
Vols més informació? Contacta aquí

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *