mutua

La tornada de vacances: La millor època per a contractar una mútua de salut

Contractar una assegurança de salut és una pràctica cada vegada més habitual entre la població. Ser mutualista d’una mutualitat com Mútua Penedès significa: Rapidesa i agilitat en la concertació de les cites, la petició de proves i les intervencions quirúrgiques. En definitiva, les pòlisses ofereixen tranquil·litat i si no tens contractada cap assegurança, setembre és un dels mesos ideals per donar aquesta passa.

Per què el setembre és el mes ideal per contractar una pòlissa de salut?

 

En realitat, qualsevol època és bona per a contractar una mútua de salut però es donen certs condicionants que fan que l’inici del mes de setembre es converteixi en un molt bon moment per assegurar la salut de la teva família.

  • Inici del curs escolar. Després d’unes setmanes de descans, els nens tornen a les classes i amb això, la normalitat quant a horaris i rutines a la teva llar. És una època de molta tranquil·litat per estudiar la contractació d’una assegurança que garanteixi la cobertura sanitària de qualitat dels més petits de la casa. Amb la tornada a les classes, tornen també els refredats, les gastroenteritis i altres malalties que s’encomanen en aquests entorns.
  • Tornada de vacances. Els nens ja estan al col·legi i els pares tornen al seu lloc de feina, la rutina és perfecta per consultar preus i condicions d’una pòlissa de salut.
  • Condicionants. És habitual que al setembre es registrin millors condicions que en altres èpoques per a contractar una mútua de salut, ja que el final de l’any està a prop.

Un dels grans avantatges de les pòlisses de salut privades és l’atenció sanitària especialitzada. Accedir als facultatius de les diferents especialitats és ràpid, cosa que garanteix un diagnòstic acurat i en poc temps.

En el cas de Mútua Penedès, parlem a més, d’una mutualitat cosa que significa que es tracta d’una entitat sense ànim de lucre, amb autogestió formada per persones i no per capitals.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *