viatjar amb cotxe amb nens

Consells per viatjar amb cotxe amb nens

Ja tenim aquí les vacances i els viatges en cotxe amb els més petits són, en moltes ocasions, més còmodes que amb altres tipus de transport perquè podem anar porta a porta i evitar transbordaments i desplaçaments incòmodes en transport públic. Però per realitzar un viatge on els “quan arribem”, els “m’avorreixo” i els “em marejo” siguin els protagonistes, hem de tenir en compte una sèrie de consells per viatjar amb cotxe amb nens.

Consells per viatjar amb cotxe amb nens

Preparar el trajecte

Quan viatgem amb nens és molt convenient que, abans de sortir, fem una planificació de ruta per agafar el camí més segur i curt. Escollint les autopistes, autovies i carreteres amb més corves evitarem marejos y farem un camí més curt que contribuirà directament en què els més petits es cansin menys.

Organitzar l’equipatge

Quan viatgem amb nens és molt important que tinguem a mà tot allò que ens caldrà durant el viatge: aigua, una jaqueta per si fa fred, roba de recanvi, jocs, menjar, etc. I, pel que fa a les maletes i bosses de viatge, les hem de col·locar bé per deixar espai al darrere i subjectar-les adientment perquè no es moguin i caiguin.

Entreteniment

Per tenir un viatge tranquil hem de preparar jocs per entretenir els nens i que el viatge sigui més amè. Aquí ens trobem amb detractors de la tecnologia que consideren que advoquen per cançons, jocs de memòria, contes, música, etc. En cas de trajectes llargs i sempre que els nens no es maregin, es pot aprofitar per fer deures.

Però també podem portar dispositius mòbils on poden jugar a videojocs i veure pel·lícules o sèries infantils.

Parades

Per evitar la fatiga dels més petits és absolutament aconsellable realitzar parades cada dues hores. A aquestes parades és aconsellable baixar del cotxe, estirar les cames i anar al lavabo.

Cadiretes infantils

Pel que fa a les cadiretes infantils hem de tenir en compte els següents aspectes:

  • Han de complir amb la normativa.
  • Ha d’anar perfectament subjecte a l’anclatge. Això ho hem de revisar abans de sortir i assegurar-nos que els cinturons no estan retorçats o doblegats i que no estrenyen el nen.
  • Les cadiretes infantils han de col·locar-se en el sentit contrari a la marxa perquè així són més segures.
  • Si el cap del nen surt per sobre del respatller de la cadira, cal canviar-la i optar per un sistema superior.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *