Setmana Santa a Vilafranca del Penedès

El diumenge 14 d’abril arrencava la Setmana Santa 2019 amb la tradicional celebració del Diumenge de Rams. Els centres educatius fan festa i a partir d’aquest dijous a la tarda arriben uns dies festius que molts aprofiten per fer escapades, d’altres per conèixer més a fons el seu entorn. Si ets de Vilafranca del Penedès o t’animes a visitar aquest municipi aquesta Setmana Sant, et descobrim alguns racons on perdre’t i també fem un repàs a les activitats culturals i tradicionals d’aquests dies.

Els racons amagats de Vilafranca del Penedès

Si has decidit quedar-te a Vilafranca o la zona del Penedès aquesta Setmana Santa, o bé no penses sortir de Catalunya però t’animes a visitar la denominada “capital del vi”, et donem algunes idees:

  • Bike&wine. Descobreix la zona del Penedès mitjançant rutes en bicicleta.
  • Vinseum. Xopa’t de la cultura del vi al museu que hi ha a la ciutat dedicat a la tradició vitivinícola de la zona.
  • Antivi. Si no t’agrada el vi o simplement vols descobrir altres coses de la comarca de l’Alt Penedès, troba totes les Claus en aquest article on descobrim els altres racons d’aquest municipi.
  • Excursions a peu. Descobreix les millors rutes per a realitzar a peu.

Setmana Santa a Vilafranca del Penedès

A banda de les celebracions religioses i processons que duran a terme les parròquies de Vilafranca i que pots consultar aquí, aquests dies pots gaudir d’altres activitats de caràcter cultural:

  • XI fira d’intercanvi “Llibres x aliments”. Es tracta d’una campanya solidària que té lloc a la biblioteca Torras i Bages per poder bescanviar llibres usats per aliments que es destinaran a famílies de la zona que reben el suport del Banc d’Aliments.
  • Exposició “Pintant la vida”. Una mostra del treball d’investigació realitzat per l’artista Neus Villar on explora el color, la fotografia, les taques… Podràs gaudir-ne a la Sala dels Trinitaris.
  • “La primavera republicana al Penedès. 1931-1936”. Organitzada per l’Institut d’Estudis Penedesencs a l’Escorxador.
  • “18è concurs de pintura Ciutat de Vilafranca”. Organitzat per l’Associació “El Pilar de Vuit”.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *