Mútua Penedès no socis

He de ser mutualista per visitar-me a Mútua Penedès?

Quan parlem de mutualitats, gran part de la població encara creu que es tracta d’entitats tancades que únicament tracten pacients amb les seves pròpies pòlisses de salut. En realitat, una mutualitat com Mútua Penedès es fonamenta en els principis de solidaritat i ajuda mútua que uneix un grup de persones que amb el pagament d’una quota contribueixen al finançament de la institució per poder prestar certs serveis. Tot i que els mutualistes de Mútua Penedès gaudeixen de més privilegis, qualsevol altra persona té accés al centre Mèdic Assistencial, que en el cas de Mútua Penedès està situat a Vilafranca.

He de ser mutualista per visitar-me a Mútua Penedès?

Totes aquelles persones que no gaudeixin d’una pòlissa de salut amb Mútua Penedès també poden visitar-se al Centre Mèdic de Vilafranca. Existeixen dos tipus de pacient:

  • Socis d’altres companyies. Encara que tinguis la teva pòlissa de salut contractada amb una altra companyia, des de Mútua Penedès tenim acords amb diferents assegurances per poder garantir la teva cobertura sanitària a les nostres instal·lacions. Totes les consultes i exploracions es poden concertar al Centre Mèdic de Vilafranca presentant la targeta d’assegurat de la companyia, de forma presencial o per telèfon (93-891-71-00). Algunes de les companyies amb les quals té concert Mútua Penedès són: Adeslas, Agrupació Mútua, DKV, Mapfre, AXA, Sanitas… Pots consultar-les totes en aquest enllaç.
  • Particulars. Totes aquelles persones que no disposen d’una pòlissa de salut o que en tenen una, però en una companyia que no manté un concert amb Mútua Penedès, i així i tot es volen visitar al nostre centre. Es pot demanar hora trucant per telèfon o de forma presencial. Quan es sol·licita l’hora de visita s’informa al moment sobre el preu de la mateixa i el cost de les possibles proves diagnòstiques que s’hagin de dur a terme.

Si estàs pensant a contractar una pòlissa de salut, pots consultar en aquest article quins són els beneficis i privilegis que té pertànyer a Mútua Penedès.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *