Salut

5 consells per protegir la teva salut durant les vacances

Si no has començat les teves vacances d’estiu, segurament ja et queden poques setmanes per iniciar-les. Juliol i agost són els mesos preferits pels treballadors i empreses per fer una aturada, descansar, viatjar i també gaudir del temps d’oci. La tranquil·litat fa que moltes vegades siguem menys conscients dels perills que pot comportar l’estiu, pren nota dels 5 consells de Mútua Penedès per protegir la teva salut durant les vacances.

5 consells infal·libles per protegir la teva salut durant l’estiu

Els viatges a l’estranger, els esports aquàtics de risc, els raigs UVA, l’increment dels plans d’oci… Tot contribueix a una exposició més gran als diferents perills i activitats que poden posar en risc la teva salut durant les vacances. Des de Mútua Penedès t’oferim una sèrie de consells per protegir la teva salut:

  1. Contractar una assegurança de viatges. En aquest article expliquem els avantatges de la pòlissa d’assistència en viatges de Mútua Penedès, una contractació imprescindible per garantir l’assistència mèdica i sanitària fora de les nostres fronteres. També s’inclouen possibles trasllats i repatriacions.
  2. Contractar assegurances si lloguem vehicles. Al nostre país totes les empreses de lloguer inclouen assegurances sobre el vehicle en qüestió i els seus passatgers i conductor. Tot i això, en països estrangers és possible que moltes companyies operin sense els permisos necessaris i no es faci ni contractació. Exigeix-la sempre i aposta per empreses amb assegurances encara que els preus siguin més alts. Aquest contracte t’aportarà tranquil·litat.
  3. Empreses legals per al lloguer de materials a la platja. Motos d’aigua, para-sailing, patins, kayak… Comprova sempre que la persona que et lloga el material té tota la documentació en regla perquè si tens un accident, no tinguis problemes posteriors perquè no hi hagi assegurança que cobreixi desperfectes, lesions, etc.
  4. Protecció solar. Hem parlat moltes vegades sobre la necessitat de protegir la nostra pell amb foto protectors durant l’exposició solar. Et recordem per què en aquest article. I no oblidis vestir un barret i ulleres de sol si has de passar llargues hores al sol.
  5. Hidratació i bona alimentació. Pot semblar quelcom secundari però pot evitar mals de panxa indesitjats, gastroenteritis, deshidratació, cops de calor… Menja bé, pren líquids i oblida’t de begudes ensucrades.
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *