Assistència viatge

Les assegurances d’assistència en viatges

 

Arriba l’estiu i molts treballadors marxen de vacances. És important viatjar sempre amb una assegurança d’assistència, sobretot quan sortim a l’estranger i visitem països llunyans, amb sistemes sanitaris diferents del nostre o en vies de desenvolupament. Mútua Penedès ofereix aquest servei als seus mutualistes, en concret es tracta d’una garantia d’assistència en viatge que incorporen les nostres pòlisses de salut.

 

Què inclou l’assegurança de salut en viatges de Mútua Penedès

La majoria de pòlisses de salut en viatges tenen una cobertura que es limita als dies concrets de viatge que es contractin. També depenent de la distància i del país on viatjarem, els preus poden variar. Les cobertures més importants i destacables que incorpora l’assistència en viatge de Mútua Penedès són:

  1. Assistència mèdica i sanitària.
  2. Repatriació o transport sanitari de ferits o malalts.
  3. Repatriació o transport dels altres assegurats de la pòlissa en cas necessari.
  4. Desplaçament d’un familiar o acompanyant en cas d’hospitalització.
  5. Convalescència en hotel.
  6. En cas de mort, repatriació o transport de l’assegurat que ha mort.
  7. Tornada anticipada per defunció d’un familiar.
  8. Cerca, localització i enviament d’equipatges extraviats.
  9. Enviament de medicaments a l’estranger.
  10. Informació legal a l’estranger.

Com funciona l’assegurança de salut en viatges de Mútua Penedès

Els assegurats de Mútua Penedès tenen un contacte a on han de trucar en cas de necessitat d’assistència sanitària des de l’estranger. El telèfon per als assegurats de Mútua Penedès és el 93-485-89-58. Un tràmit fàcil i àgil, ja que des d’un únic punt de contacte es pot gestionar tota la xarxa d’assistència que sigui necessària, estalviant maldecaps als viatgers.

Cadascuna de les cobertures pot tenir exclusions i limitacions en import econòmic, per això es recomana sempre consultar el contracte de la pòlissa per comprovar fins a on arriba la cobertura. També és important tenir en compte els dies que estarem fora del país, incloent-hi els desplaçaments en avió.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *