mútua penedès assegurança salut família

Mútua Penedès: L’Assegurança mèdica completa 

La tardor és època de renovacions de contractes, assegurances (automòbil, salut…) i pagament d’algunes taxes. Arriba finals d’any i és habitual que revisem els nostres contractes per comprovar si han pujat les tarifes o si ens interessa una oferta millor. Per poder fer un canvi és imprescindible avisar a la companyia amb un mínim d’un mes d’antelació, així que si estàs pensant, per exemple, canviar de pòlissa de salut, és el moment d’afanyar-se. Des de Mútua Penedès et presentem l’assegurança mèdica completa.

Què has de fer abans de contractar una assegurança mèdica?

 

És important que tinguis en compte una sèrie de premisses abans de contractar els serveis d’una pòlissa de salut:

 

  • Patologies existents en el moment de la pòlissa. Cada contracte és diferent i el millor que pots fer és informar-te, llegir la lletra petita i valorar què faràs. Si durant el període en el qual has estat assegurat et detecten una malaltia, la pòlissa et cobrirà el tractament (també tenint en compte què tens contractat i què no). Si després et canvies, la nova assegurança és molt probable que no ho cobreixi.
  • Data de venciment. Tot i que la majoria de pòlisses es paguen mensualment la seva validesa és anual i no pots canviar-te a una nova asseguradora abans del temps que es va signar per contracte. Això sí, depèn de la mutualitat o mútua el temps d’inici del contracte, és a dir, si vas signar al març, algunes asseguradores et cobriran fins al desembre i altres fins al març. És important per saber quan hauràs de renovar o quan et podràs canviar.
  • Carències. Abans de contractar una pòlissa has d’informar-te sobre el moment en el que podràs començar a gaudir dels seus serveis. No sempre és immediat, sobretot en el cas de les dones i un possible seguiment d’embaràs i part. La majoria de companyies demanen una carència de 8 mesos per cobrir aquests tractaments, així s’evita que moltes persones s’assegurin exclusivament durant l’embaràs i després no renovin el contracte.

 

Mútua Penedès, una assegurança mèdica completa

 

L’assegurança mèdica de Mútua Penedès inclou:

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *