activitats tardor Vilafranca

La tardor a Vilafranca del Penedès

La tardor és probablement una de les estacions menys amables de l’any. Ni fred, ni calor, temperatures canviants al llarg del dia, pluges i menys hores de llum: Són alguns dels motius pels quals la tardor no és l’estació preferida de la majoria. Així i tot és possible gaudir de l’entretemps, fem un repàs de les activitats d’oci que pots fer a Vilafranca del Penedès.

Agenda d’activitats de la tardor 2019 a Vilafranca

Un trimestre d’activitats d’oci a Vilafranca del Penedès per gaudir de la capital del vi i fer més interessants els caps de setmana de tardor ara que els dies seran més curts i la nit arribarà abans amb el canvi d’hora previst la matinada del 26 al 27 d’octubre.

  • Posta de sol al campanar. Qui ha dit que les postes de sol són cosa de l’estiu i de les zones de platja? A Vilafranca del Penedès pots gaudir del crepuscle amb unes vistes de tota la ciutat i els camps de vinyes del voltant. Es tracta d’una visita guiada que comença amb una explicació general de l’església de Santa Maria, un recorregut  a l’entrada del campanar de les dependències de l’edifici que inclou la sala del rellotge d’engranatges de 1929 i finalment la Terrassa de les campanes horàries on es podrà tastar una copa de vi i gaudir de les vistes. Es farà tots els dissabtes fins al 12 d’octubre a les 18:30 h i és necessari reservar aquí.
  • Tastet de vins i formatges. Una activitat que acull l’obrador Xerigots de Vilafranca del Penedès a l’antiga nau del segle XIX, on s’emmagatzemen els formatges en antics cubs ceràmics on abans es guardava el vi. Una activitat que et permetrà conèixer el procés d’emmagatzematge de formatges, les instal·lacions i després gaudir d’un tast de 5 vins amb 20 formatges. Durant la visita podràs conèixer com és l’elaboració de diferents tipus de formatges, diferenciar les llets i els graus de maduració així com comprovar el lligam perfecte que es dona entre el vi i el formatge. Pots gaudir-ne els divendres a partir de les 19:30 h i pots comprar les entrades aquí.

Pots descobrir més activitats d’oci a Vilafranca des d’aquest enllaç.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *