Quadre mèdic

El quadre mèdic de Mútua Penedès: Experiència i formació constant 

El Centre Mèdic de Vilafranca del Penedès ofereix una àmplia oferta sanitària als mutualistes de Mútua Penedès i la resta d’usuaris de la comarca. La varietat d’especialitats mèdiques suma més de 30 facultatius experts en els seus camps. Un dels punts més importants de la Política de Qualitat que practica la mutualitat té a veure amb el foment i la promoció constant de la formació del personal i la seva satisfacció amb la tasca que realitzen. Això repercuteix en:

  • Millor atenció global al pacient.
  • Increment de la qualitat de l’atenció rebuda.
  • Detecció precoç més qualitativa.
  • Tractaments més adequats.

 

L’experiència i la formació constant

 

Més de noranta anys d’història a l’esquena demostren que l’arrelament de Mútua Penedès al territori és el seu principal valor, però no s’han d’oblidar altres coses que fan que els mutualistes es quedin i escolleixin Mútua Penedès per davant d’altres ofertes. Una de les coses més importants per als pacients és que l’equip sanitari que l’atengui aporti una àmplia experiència en el seu camp però també estigui al dia de les noves tècniques i pràctiques. Perquè això sigui possible és imprescindible una formació constant.

La majoria de facultatius de Mútua Penedès concilien altres feines, tant al sector públic com al privat, amb el desenvolupament de les seves tasques al centre assistencial de Vilafranca, això permet que la seva experiència creixi.

Per altra banda, a Mútua Penedès es disposa d’un sistema de qualitat que garanteix una gestió eficient dels processos i orientat a la satisfacció dels mutualistes.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *