Estiu-vilafranca

Arriba l’estiu a Vilafranca: Què podem fer?

La crisi de la Covid-19 ha trasbalsat tots els nostres plans i el món de la cultura i l’esport s’han vist molt afectats per les mesures d’higiene i distanciament social necessàries per aturar primer la cadena de contagis i per evitar ara els rebrots. Barcelona i tota la seva àrea metropolitana no estan passant pels millors moments i ja s’han suspès obres de teatre i concerts. A Vilafranca, de moment, la situació sanitària és millor i segueixen endavant amb les activitats de l’agenda d’estiu 2020, adaptada a les circumstàncies de l’anomenada “nova normalitat”. Des de Mútua Penedès t’expliquem alguna de les activitats de les que pots gaudir aquest estiu a Vilafranca.

 

Les millors activitats estiuenques a Vilafranca en època de Covid-19

 

Les activitats a l’aire lliure són les principals propostes de tots els estius, però aquest amb més raó que mai, ja que d’aquesta manera és més fàcil guardar la distància de seguretat i es redueixen els contactes directes.

  • Festival En Veu Alta. Tota mena d’espectacles on la música, la paraula, la narració i la tradició oral tenen un paper destacat. Pots consultar les actuacions i concerts des d’aquest enllaç. Allà trobaràs també un mapa amb la ubicació de cadascuna de les actuacions al llarg de la comarca.
  • Equipaments tancats, programació oberta. Una iniciativa de creació i interpretació per professionals de les arts en viu del Penedès. S’oferiran càpsules de teatre, música, dansa i circ durant tot el mes d’agost a Penedès Televisió.
  • Agenda d’activitats. Com cada any des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès s’han preparat diferents activitats per a gaudir de l’estiu. En aquest enllaç, trobaràs l’agenda amb tallers de lettering, classes de ioga, exposicions i altres esdeveniments culturals d’interès.

Un dels principals atractius de l’estiu a Vilafranca és la Festa Major que té lloc entre el 29 d’agost i els primers dies de setembre. Enguany, però, s’ha suspès a conseqüència de la crisi del coronavirus.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *