Pressoteràpia

Puc fer pressoteràpia cada dia?

L’actual estil de vida amb horaris de feina impossibles de compatibilitzar amb la família i altres tasques personals està fent que augmenti el sedentarisme, la poca pràctica d’esport i una alimentació gens equilibrada. Tot això contribueix a l’increment de greix, la mala circulació, l’aparició de cel·lulitis, més cruiximents i un pitjor rendiment esportiu. Des del Centre Mèdic Mútua Penedès, t’expliquem una bona fórmula per a lluitar contra tot això: La pressoteràpia. A les nostres instal·lacions disposem d’equips de la marca Sizen perquè puguis combinar les teves visites a la consulta de Nutrició o Fisioteràpia i Medicina de l’Esport amb sessions de pressoteràpia.

Què és la pressoteràpia?

La pressoteràpia és una tècnica que permet realitzar un drenatge limfàtic en persones que presenten diferents problemes mèdics i també estètics com aranyes vasculars, cames cansades, edemes, acumulació de greix, cel·lulitis… El drenatge consisteix en l’aplicació d’aire amb un vestit neumàtic amb càmeres que distribueixen pressions d’aire a la zona afectada.

Quan puc fer pressoteràpia?

Tens una idea ja bastant clara sobre el funcionament de la pressoteràpia i els seus beneficis, però abans d’adquirir el teu propi equip, et preguntes: puc fer pressoteràpia cada dia? Has de saber que depenent de la freqüència amb la qual usis la pressoteràpia, obtindràs uns resultats més o menys considerables i que cada cos és un món i no tots necessiten el mateix, però sí que hauries de tenir en compte:

  • Quin és el teu objectiu? Reduir volum en àrees localitzades, atenuar l’efecte visible de la cel·lulitis (pell de taronja), reconduir la retenció de líquid, millorar el teu rendiment esportiu, alleujar el cruiximent…
  • Que algú avaluï la teva condició física per a decidir quina freqüència en el tractament necessites. Consulta a un especialista -en qualsevol centre d’estètica- o pregunta directament al venedor de l’equip domèstic que vulguis comprar. Una bona marca de pressoteràpia sempre ofereix una bona atenció al client amb personal expert al qual pots consultar.
  • És molt important que no pateixis cap malaltia per a la qual la pressoteràpia estigui contraindicada. Si dubtes, pregunta al teu doctor o doctora.
  • Quin tipus de màquina usaràs? Si parlem de pressoteràpia a casa, hi ha molts equips en el mercat, però no tots són igual d’efectius. La intensitat de la màquina és un rellevant. No et deixis portar per un preu massa baix. Si és tan barat, no esperis miracles i menys en poc temps.

Les màquines professionals empleades en els centres i clíniques d’estètica són les més potents. Actuen més profundament i per això amb una màquina professional no sol aconsellar-se més d’una o dues sessions setmanals. També és important recordar que la pressoteràpia reactiva la circulació sanguínia i limfàtica. Amb una màquina professional això suposa un esforç per a l’organisme al qual no és aconsellable sotmetre’l diàriament. En canvi, amb una màquina de pressoteràpia portàtil o domèstica, la intensitat del tractament és moderada, així que pots fer-ne cada dia. Això no significa que el seu tractament sigui menys efectiu que el d’una màquina professional, simplement canvia la intensitat.

Senzillament, un equip de pressoteràpia domèstica està pensat per a un ús més freqüent sense cap impacte negatiu per a la salut. La intensitat de la compressió i descompressió és menor i, per tant, pots usar-la diàriament. Això sí, hauràs de fer sessions amb una certa regularitat consecutiva per a anar veient resultats. Normalment, totes les persones que empren un equip de pressoteràpia domèstic i són fidels a la seva rutina, aconsegueixen la seva meta amb satisfacció.

Sizen pressoteràpia esportiva

Diguem que aquestes màquines són semiprofessionals, però que ofereixen tots els beneficis de qualsevol equip professional. I per descomptat s’obtenen avantatges considerables que només la pressoteràpia domèstica pot oferir-te:

  • Disposes de l’equip en tot moment sense subjeccions a cap horari. Quan puguis o et vagi millor, el teu equip sempre serà aquí.
  • Un tractament freqüent en un centre d’estètica diverses vegades al mes és impagable per a la majoria. És bona opció per a un tractament puntual i intensiu, però la pressoteràpia requereix cert manteniment. Per això molta gent desisteix i es desanima abans d’obtenir uns resultats que realment hagin valgut la pena. L’estalvi per a la teva butxaca és, per tant, ja a curt termini, enorme.
  • Un equip de pressoteràpia per a casa és fàcilment transportable. Podràs portar-t’ho al gimnàs, a la teva oficina o quan vagis de vacances.

Quantes sessions de pressoteràpia a la setmana són recomanables?

Unes tres o quatre sessions de pressoteràpia per setmana ja suposen una freqüència raonable que ja ha de donar bons resultats. Aquestes sessions poden durar entre 15 i 90 minuts depenent de l’equip que tinguis. Però no t’obsessionis amb la durada: mitja hora o 45 minuts ja és prou efectiu i beneficiós.

A SIZEN et poden assessorar i resoldre tots els teus dubtes abans que adquireixis el teu equip de pressoteràpia. Pot ajudar-te llegir el blog de la marca, o consultar-los directament. Disposen d’un equip d’experts en pressoteràpia a la teva disposició. Si vols començar ja les sessions, agenda la teva cita aquí.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *