El Plasma Ric en Plaquetes. Beneficis del Sistema PRGF – ENDORET®

L’aplicació de tractaments biològics basats en components de la sang, com el plasma ric en plaquetes (PRP), està experimentant un creixement substancial gràcies al seu potencial regeneratiu. Un sistema excepcional que està guanyant terreny és el PRGF – ENDORET®, que permet crear fins a 4 formulacions terapèutiques diferents, les quals es poden utilitzar en diverses aplicacions clíniques.

La Magia del Sistema PRGF – ENDORET®

Aquest sistema revolucionari ens permet obtenir un plasma ric en factors de creixement que és 100% autòleg. Això significa que es tracta de sang del propi pacient, eliminant així els riscos de rebuig i assegurant la bioseguretat.

Per què triar Endoret en lloc d’altres PRPs?

Ara bé, podries preguntar-te, per què hauria de triar el sistema Endoret en lloc d’altres plasmes rics en plaquetes? Aquí tens algunes raons contundents:

1. Riquesa en Factors de Creixement: Endoret és ric en factors de creixement que estimulen la regeneració i promouen la salut tissular.

2. Completament Autòleg: Utilitzant la pròpia sang del pacient, s’eliminen els efectes adversos i els riscos de incompatibilitat.

3. Predictibilitat: La concentració de plaquetes és òptima i coneguda, entre 2 i 3 vegades superior al nivell basal.

4. Sense Leucòcits ni Proteïnes Inflamatòries: Redueix la inflamació, el dolor i la fibrosi del teixit.

5. Preserva la Integritat de la Matriu de Fibrina: Resultats sostenibles.

6. Activació Controlada: El metge pot controlar l’activació per a optimitzar els resultats.

7. Efecte Dual i Biodisponibilitat: Proporciona resultats immediats i a llarg termini, ja que actua com a reserva de factors de creixement.

8. Versatilitat: Permet la preparació de diverses formulacions terapèutiques.

9. Garanties de Seguretat: Sotmes a rigorosos controls de qualitat i traçabilitat.

10. Evidència Científica: Avalat per més de 25 anys de recerca i més de 250 publicacions indexades.

Fisioterapia Mutua Penedes

A Mútua Penedès, la nostra dedicació a la innovació i l’excel·lència en fisioteràpia es reflecteix en l’elecció de tractaments com el PRGF. El nostre compromís amb la salut i el benestar dels nostres pacients és indestructible, i continuem esforçant-nos per proporcionar els tractaments més avançats i eficaços disponibles en el camp de la fisioteràpia. Confiï en nosaltres per a brindar-li atenció de primera classe recolzada per la professionalitat i l’experiència del nostre equip altament qualificat. La seva salut i recuperació són la nostra principal prioritat.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *