Serveis Mútua penedès

Quins serveis cobreix una mútua de salut com Mútua Penedès?

 

 

Les assegurances de salut són una opció cada vegada contemplada per més persones i famílies. Permeten rapidesa i agilitat en el diagnòstic, cosa que compensa les llargues llistes d’espera de la sanitat pública. De totes maneres, entitats com Mútua Penedès, força arrelades al territori com és el cas de Vilafranca, fan que l’opció d’una pòlissa de salut es converteixi en una forma d’apostar pels professionals de la zona i en la confiança que aporten les dècades d’experiència. Però una Mútua Penedès pot cobrir totes les emergències i necessitats mèdiques? Fem un repàs als serveis que cobreix.

Els serveis de Mútua Penedès

Mútua Penedès ofereix als seus mutualistes serveis d’atenció primària, cirurgia ambulatòria, especialitats i també s’encarrega de portar a terme la gran majoria de proves diagnòstiques de primer nivell. Repassem quins són els serveis concrets de la Mútua.

  • Atenció mèdica continuada. En aquest article expliquem en què consisteix aquest servei que permet l’atenció d’una urgència sense necessitat de cita prèvia. Tots els dies laborables en horari continuat de 8 del matí a les 21 hores de la nit. Això permet una atenció acurada dels nostres mutualistes.
  • Consultes externes. Parlem de les diferents especialitats que es poden tractar a Mútua Penedès quan els pacients necessiten un diagnòstic i tractament acurat per una malaltia concreta. Al·lergologia, aparell digestiu, cardiologia, dermatologia, ginecologia, nutrició… I així fins a 19 especialitats diferents que pots consultar aquí.
  • Diagnosi per imatge. Permet realitzar proves diagnòstiques que van des d’una simple radiografia, a un TAC o una ressonància magnètica.
  • Rehabilitació. Un servei que permet el tractament de patologies neuromusculars mitjançant tècniques com la teràpia manual, la punció seca o la reeducació postural. També s’ofereixen grups de treball per a patologies d’esquena i genoll.
  • Cirurgia ambulatòria. Es practiquen operacions que no necessiten hospitalització i de baixa complexitat, amb anestèsia local, troncal o sedació.
  • Proves complementàries. Aquest servei permet la realització de tota mena de proves que permeten fer un diagnòstic més acurat del pacient, poden ser des d’audiometries o anàlisis clíniques a un electrocardiograma.
  • Serveis infermeria. Permet la realització d’una atenció personalitzada del pacient que necessiti cures, medicina injectable o mesurar la tensió arterial.
  • Reconeixements mèdics. Permeten que els mutualistes passin una revisió mèdica que determinarà el seu estat de salut per poder obtenir permisos com el del carnet de conduir, d’armes, llicència de caçadors, certificats nàutics…

Mútua Penedès ofereix tots aquests serveis no només a mutualistes, com ja vam explicar en aquest altre article, socis d’altres companyies i particulars.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *