Privilegis mutualista

Privilegis per ser mutualista de Mútua Penedès  

 

La retallada en la inversió de la sanitat pública en els darrers anys de la crisi econòmica ha provocat que el nombre de persones que contracten una assegurança mèdica hagi crescut considerablement. Però no totes aquestes entitats fan la mateixa feina, ni ofereixen els mateixos serveis. Mútua Penedès és una mutualitat de Previsió Social que cobreix al mutualista en un ampli espectre de qüestions. T’expliquem quins són els privilegis de ser mutualista de Mútua Penedès.

 

Les mutualitats de previsió social

 

Aquesta mena de mútues cobreixen els riscos lligats al món laboral:

 

  • Atur.
  • Invalidesa.
  • Jubilació.
  • Mort.

 

A més, a diferència de la resta d’assegurances, les mutualitats no tenen ànim de lucre i el patrimoni aconseguit amb les quotes de tots els mutualistes és compartit. L’excedent generat es destina a millorar les prestacions, ja que està al servei dels interessos de l’assegurat.

 

Els privilegis de ser mutualista de Mútua Penedès

 

Mútua Penedès cobreix les necessitats de cadascun dels mutualistes sense buscar un benefici econòmic, això repercuteix en un servei més acurat, proper, individualitzat i familiar. Aquest és el privilegi principal de ser mutualista de Mútua Penedès, això sí, és important la fidelització, per això es va posar en marxa el Club de Fidelització, una plataforma de beneficis que poden gaudir en exclusiva els mutualistes de Mútua Penedès. Alguns d’aquests avantatges són:

  • Regals.
  • Promocions.
  • Descomptes.

 

Aquests privilegis es duen a terme amb marques principals amb les quals s’ha establert un conveni de col·laboració com són HP, Parfois o Merkal Calzados, entre d’altres.

 

Per a gaudir d’aquests avantatges pots informar-te en aquest enllaç i entrar a formar part del Club de Fidelització exclusiu per a mutualistes de Mútua Penedès. Si vols informació general sobre els diferents serveis que presta Mútua Penedès pots contactar amb nosaltres mitjançant aquest formulari o trucant al 93 891 71 00.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *